Türk Chopper’ın Edirne Temsilciliği Kuruldu

Türk Chopper’ın on dokuzuncu temsilciliği Edirne’de kuruldu. Kuruluş nedeniyle Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul’dan gelen yaklaşık...

Türk Chopper’ın on dokuzuncu temsilciliği Edirne’de kuruldu. Kuruluş nedeniyle Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul’dan gelen yaklaşık 70 motosiklet tutkunu, nehir kenarında yemek yedikten sonra tarihi yerleri ziyaret etti.

Çevre illerden gelen motosikletlileri Edirne girişinde karşılayan Edirne İl Grubu Başkanı Eyüp Alıcı, Türk Chopper’ın sloganının “Sevgi, saygı, sadakat” olduğunu söyleyerek misafirlerinin kuruluş günlerinde kendilerini yalnız bırakmayışlarıyla bu sloganın da doğru olduğunu gösterdiklerini belirtti. Alıcı, kendilerini ziyaret eden ve destek olan motosiklet tutkunlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Türk Chopper Edirne, motosikletli misafirleri ile Tunca Nehri kenarında yemek yedikten sonra konvoy eşliğinde Balkan Şehitliği’ne burada şehitler için saygı duruşunda bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: