Türk Diabet Cemiyeti Batman Temsilciliği açıldı

Ülkemizde şeker hastalığının tanınması, tedavisi ve önlenmesinde öncü olan Türk Diabet Cemiyeti, Batman temsilciliğini açtı....

Ülkemizde şeker hastalığının tanınması, tedavisi ve önlenmesinde öncü olan Türk Diabet Cemiyeti, Batman temsilciliğini açtı. Kuruculuğunu Medical Park Batman Hastanesi doktorlarından Uz. Dr. Rezan Gergin ve Dr. M. Ali Paşa ile Gazeteci Nizamettin İzgi’nin yaptığı temsilcilik halka ücretsiz destek ve eğitim faaliyetleri verecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Uz.Dr.Rezan Gergin, "Türk Diabet Cemiyeti Batman Temsilciliği olarak halkın hem bilinçlenmesi hem de eğitilmesi amacıyla düzenli aralarla eğitim programları düzenleme kararı aldık. Bu kararla her diyabetli bireyin yaşamı boyunca sorunsuz ve rahat bir hayat sürmesi, diyabet olup da teşhisi konmayan bireylerin tanısının erken konarak diyabetin yapacağı zararlı etkilerin önüne geçilmesini amaçladık." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan temsilcilik, 17 Eylül Cumartesi günü 'Diyabet (Şeker Hastalığı)' konulu panel düzenleyecek. Eski İl Kültür Merkezi’nde saat 16.00'da yapılacak panele tüm Batman halkının davet edildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz