Türk Dil Bayramı Kepez'de Kutlandı

Kepez Belediyesince, Türk Dil Bayramı dolayısıyla konferans ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Kepez Belediyesince, Türk Dil Bayramı dolayısıyla konferans ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte televizyon sunucusu Bülend Özveren, "Türkçe'yi doğru kullanma, etkili konuşma, doğru ve akıcı konuşma" konularını içeren bir konferans verdi. Konferansın ardından, fotoğraf sanatçıları Tuncay Çetin, Onur Hazar Altındağ, Ümit Erdem ve Ulaş Ceylani'nin çalışmalarından oluşan "Türkçe'nin Eksiği Yok. Ya Sizin" konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenledikleri etkinliklerle Türkçe'yi doğru kullanma, etkili konuşma, doğru ve akıcı konuşma gibi konulara dikkati çekmek istediklerini söyledi.

Bu gibi etkinliklere yeni eğitim öğretim yılında devam edeceklerini dile getiren Başkan Tütüncü, daha sonra Bülend Özveren'e plaket ve çiçek verdi.

"Türkçe'nin Eksiği Yok. Ya Sizin-" konulu fotoğraf sergisi, 15 Ekim'e kadar açık olacak.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: