Türk Diyanet Vakfı Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Polatoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Sivas Belediye Başkanı Doğan...

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Polatoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Polatoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Diyanet İşleri Vakfımızın Sivas’taki çalışmalarını yerinde incelemek ve hizmetlerine katkı sağlamak amacıyla Ankara’dan ziyarete geldik. Bu manada Sivas’ta başarılı hizmet ve çalışmaları bulunan ve her zaman bizlerle diyalog ve işbirliği içerisinde olan belediye başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Ayrıca kendilerini bu gayretli hizmet ve çalışmalarından ötürü tebrik ettik.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, “Diyanet İşleri Vakfı’nın çalışmaları çok önemli. Mübarek Ramazan ayında oruç oruç buralara gelmeniz bu çalışmaları takip etmeniz önemli, şehrimize hoş geldiniz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: