Türk Diyanet Vakıf-Sen Bilecik Temsilciliği Terör Saldırılarını Kınadı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bilecik Temsilciliği terör saldırılarını kınadı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bilecik Temsilciliği terör saldırılarını kınadı.

Bilecik Kent Ormanı'nda, il ve ilçe temsilcileri ile kaynaşma ve şehitleri anma programına, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bilecik Temsilcisi Ahmet Cansız ve ilçe temsilcileri katıldı.

Programda, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hain saldırılar sonucu şehit olan askerler ile Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Cansız, yaptığı konuşmada, sendika üyeleri arasında kaynaşmayı sağlamak ve terör örgütünün saldırılarını kınamak için bir araya geldiklerini belirterek, son dönemde meydana gelen terör olaylarına duyarsız kalmanın mümkün olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Doğru ve haklının hakkını veren bir sendikacılık anlayışıyla hizmet ettiklerini ifade eden Cansız, şöyle konuştu:

"Şanlı şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyoruz. Şehitlik, Allah katında peygamberlikten sonra en yüce mertebedir. Ancak ateş düştüğü yeri yakar. Bu eli kanlı hainler birçok baba ocağına ateş düşürdüler, anaların yürekleri yandı, çocuklar öksüz kaldı. Kanla beslenen bu hainler dış mihrakların oyuncağı olmuş. Ülkeyi bölmek, parçalamak için her türlü kanlı eylemi mubah sayarak Mehmetçiğimize haince tuzaklar kurmaktadırlar. Ama bu millet hainlerin kışkırtmalarına, tahriklerine kapılmayacaktır. Bu hainler emellerine kavuşmayacaktır. Türk Diyanet Vakıf-Sen Bilecik Temsilciliği olarak terörü lanetliyoruz."

Sendika hakkında da bilgi veren Cansız, her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: