Türk doktorları güven veriyor

Dubai’den greenlight lazer tedavisi olmak için Türkiye’ye gelen Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs, Türk doktorlarına...

Dubai’den greenlight lazer tedavisi olmak için Türkiye’ye gelen Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs, Türk doktorlarına çok güvendiğini belirtti.
Türkiye'de bir çok vatandaşa yurt dışında ameliyat olmayı tercih ederken, yabancılar ise Türkiye'de ameliyat olmayı tercih ediyor. Dubai’de yaşayan 66 yaşındaki Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs, ürolojik sorunlarına çözüm bulmak için Türkiye'ye gelmeyi tercih etti. Tedavi olmak için Türkiye’ye geldiğini söyleyen Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs, bu tercihinin nedenini şöyle açıkladı: "Özellikle Türk doktorlarına çok güveniyorum. Bu nedenle hastalığımın tedavisi için buraya geldim. Doç. Dr. Serkan Deveci hocayla görüştüm. Kendisi Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nde görev yaptığını söylediğinde burada ameliyat olmaya karar verdim." dedi.
Doç. Dr. Serkan Deveci, 20 Temmuz’da ameliyat olan Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs’e Green Light tedavisi uyguladıklarını ve sağlığına kavuşturduğunu söyledi. Abdulla Awadh Ali Ba Ruwaıs, başta Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Serkan Deveci olmak üzere, Anestezi Uzmanı Prof. Dr. Okan Balcıoğlu ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz