Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Kızılcahamam'da Toplanıyor

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB)'nin "Üye Belediye Başkanları Buluşması ve Değerlendirme Toplantısı", 28 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Ankara

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB)'nin "Üye Belediye Başkanları Buluşması ve Değerlendirme Toplantısı", 28 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'da yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun, birliğin Ankara Kızılcahamam'da düzenleyeceği çalıştaya katılacağı belirtildi.

Birliğe üye ülkelerin belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek çalıştayda "Üye Ülkelerde Kültürel Varlıkların Korunması ve Restorasyonu" ile "Ülkelerarası İlişkilerde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Önemi" konuları ele alınacak.

Reklam
Reklam

Çalıştayda, birliğin yönetim kurulu toplantısıyla 2013 faaliyet planının görüşüleceği kaydedildi. 3 gün sürecek olan çalıştaya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katılmasının beklenildiği ifade edildi.

Muhabir: İbrahim Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz