Türk Eğitim-sen Sorgun İlçe Temsilcisi Ekinci:

Türk Eğitim Sen Sorgun İlçe Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, yaptığı yazılı basın açıklamasında terör örgütünü...

Türk Eğitim Sen Sorgun İlçe Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, yaptığı yazılı basın açıklamasında terör örgütünü kınayarak, yüreklerinin bir kez daha yandığını ifade etti.

Ekinci, “Hakkari’nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olması, 16 askerimizin de yaralanması yüreklerimize kor bir ateş gibi düştü. Bugün Türk milleti olarak yastayız. Teröre verilen tavizler sonucunda bu noktaya gelmiştir. Bir an önce tavizlerden vazgeçilmeli ve gerçek muhatap olan halk dikkate alınmalıdır. Terörün dili, dini, ırkı yoktur. Ateş milletin bağrına düşmüştür. Bu nedenle açılım yanlışından dönülmeli ve ciddi önlemlerle terör bitirilmelidir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: