Türk Eğitim-Sen yöneticilerinden öğrencilere çikolata ikramı

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri geleneksel hale getirdikleri her eğitim ve öğretim yılı başlangıcında gerçekleştirdiği...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri geleneksel hale getirdikleri her eğitim ve öğretim yılı başlangıcında gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretini bu yıl Nar Barbaros İlköğretim Okulu’na yaptı. Okulun dördüncü sınıfında okuyan öğrencilerle biraraya gelen Şube Başkanı Mustafa Uğur, öğrencilere tatilde kitap okuyup okumadıklarını sordu. Öğrencilerin tamamından kitap okudukları cevabını alan Uğur, ülkemizin en önemli sorunlarından olan kitap okuma alışkanlığını çocukların kazanmış olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Sonrasında öğrencilere çikolata ikram etti.
Nar Barbaros İlköğretim Okulu’na gelen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak, Okul Müdürü Tuncer Aytaç ve Müdür Yardımcısı Özdemir Karacan’a yeni öğretim yılı münasebetiyle başarılar diledikten sonra, okulda kullanılmak üzere bir adet yeni yazıcı makinesi hediye etti.
Tüm okul personeli ve eğitim görecek öğrenciler adına okula hediye edilen çiçek ise Okul Müdürü Tuncer Aytaç’a verilerek başarı dolu bir yıl geçirmeleri temenni edildi. Öğrencilerin tüm yıl boyunca çiçek gibi bir öğrenci olmalarını temenni ettiklerini belirten Mustafa Uğur, okulda öğrenim görecek 160 öğrenciye çikolata hediye ederek öğrencileri ilk dersleri ile baş başa bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz