Türk Eğitim-Sen'den 19 Mayıs Kutlaması

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne bağlı öğretmenler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne bağlı öğretmenler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla, 'Bayrak ve Ata Yürüyüşü' etkinliği düzenledi. Öğretmenler Hırka Dağı zirvesinde Türk Bayrağı açıp hep birlikte İstiklal Marşı okudu.

Nevşehir'e bağlı Gülşehir ilçesinde 300'ü aşkın katılımcı ile birlikte araçlarla Hırka Dağı eteklerine kadar ulaşan öğretmenler buradan zirveye ise 50 dakikalık yürüyüşün ardından ulaştı.

Hırka Dağı zirvesinde Türk Bayrağı açıp, İstiklal Marşı okuyan katılımcılar daha sonra davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Etkinliğe katılanlara Türk Eğitim-Sen tarafından burada kavurma ikramı yapıldı.

Reklam
Reklam

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin düzenlediği etkinliğe, Sulusaray Kasaba Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak, Nevşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr Özden Taşğın, Nevşehir Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Gülşehir MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen, Türk Haber-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Emekli-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı, Türk Eğitim-Sen üyesi eğitimciler ve aileleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: