Türk Eğitim-Sen'den Gürsoy'a Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mukadder Gürsoy'a "hayırlı olsun" ziyaretinde

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mukadder Gürsoy'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen ziyarette, Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, norm fazlası öğretmen atamaları, eğitim öğretimdeki sıkıntıları, özellikle idareci ve öğretmenlerin atama ve geçici görevlendirmelerinde yaşanan problemleri, okullardaki personel eksikliği konularında bilgi aktardı.

Ata, sendika olarak Konya Milli Eğitim'in daha ileriye gitmesi konusunda yapılan çalışmalarda her zaman yanlarında oldukları söyledi.

Reklam
Reklam

Konya Milli Eğitim İl Müdürü Mukadder Gürsoy da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, sendikalar gibi sivil toplum kuruluşlarına değer verdiklerini, Konya Milli Eğitim'i için yapacakları çalışmalarda destek ve katkı beklediklerini ifade etti.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: