Türk Haber-iş Genel Başkanlığı’na Samsun’dan Aday

Türk-İş'e bağlı Türkiye Haber-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Necip Akyüz, Türkiye Haber-İş Genel Başkanlığı'na aday...

Türk-İş'e bağlı Türkiye Haber-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Necip Akyüz, Türkiye Haber-İş Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

İşçiyi düşünen bir yönetim için genel başkanlığa aday olduğunu söyleyen Necip Akyüz yaptığı açıklamada, "Ben işçiyi düşünen bir anlayış için, yatan değil çalışan bir yönetim için genel başkan adayıyım. Ben tüm delege arkadaşlarımdan bana destek olmasını istiyorum. Ben bu yola başımı koydum ve kimseden korkmuyorum" dedi.

Genel başkan olması durumunda yapacağı çalışmalardan bahseden Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkan adayı Necip Akyüz, "Sendikamızı rant kapısı olmaktan kurtarmak, üyelerimizin kazanılmış haklarını korumak ve daha da geliştirmek için çalışacağım. İşkolumuzda ki sendikamız harici çalışanları sendikalı yapacağız. İşverenimizle daha da iç içe çalışarak, kaybettiğimiz vizyonunu geri kazanmak için çalışacağız. Ayrıca sendikamızda ne kadar yolsuzluk, kim zimmetine ve kendi çıkarına para harcadıysa su yüzüne çıkarmak asil görevim olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: