Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bozal'den Malatya Belediyesi'ne Ziyaret

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, sendika yetkilileri ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Ahmet...

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, sendika yetkilileri ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bozal, Malatyalı olduğunu belirterek, "Öncelikle ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Malatyalı olmam hasebiyle de burada bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi. Malatya'ya ziyaretlerinin amacının sendika üyelerini işyeri ortamlarında görmek olduğunu belirten Bozal, "Bir Malatyalı olarak Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarını uzaktan da olsa takip ediyoruz. Zaman zaman memleketimize geliyoruz. Her gelişimizde Malatya'da farklılıklar görüyor, hissediyoruz. Dolayısıyla Sayın Başkanıma sağlık ve çalışmalarında da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk Harb-İş Genel Başkanlığı'na bir Malatyalı'nın seçilmesi bizleri mutlu etti. İnşallah sizlere güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: