Türk Hava Kurumu 88 Yaşında

Türk Hava Kurumu'nun (THK) 88. kuruluş yıldönümü Seydişehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Hava Kurumu'nun (THK) 88. kuruluş yıldönümü Seydişehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde saygı duruşunda bulunan Türk Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar ve yöneticiler daha sonra Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı.

THK'nın 88.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, çelenk sunumunun ardından açıklama yapan THK Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar, THK'nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine armağan ettiği en değerli kuruluşlardan biri olduğunu belirterek "Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ışığında ülkemize havacılık alanında hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Çelenk bırakma törenine Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriileter, yönetim kurulu üyeleri ve genç kanatlar katıldı.

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: