Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar Topluluğu'ndan Vali Harput’a Ziyaret

Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar Topluluğu Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürler, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u...

Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar Topluluğu Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürler, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu’nun kuruluşunun 88. yıldönümü münasebeti ile Heykel Valilik binasında gerçekleşen ziyaret sıcak bir ortamda geçti. Ülke genelinde 483 şubesi bulunan Genç Kanatlar Topluluğu Bursa Şubesi başarılarından dolayı ilk 3’te bulunuyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, “Ülkemizde gerçekten onurlu, itibarlı, saygın kurumlardan bir tanesi. Bizzat Atatürk tarafından kurulan bu müessese, bugüne kadar çok amaçlı ve ülkemizin dört bir tarafında çok güzel hizmetler yaptı.” dedi.
Son dönemde birde üniversite kurulduğunu bildiren Vali Şahabettin Harput, “Türk Hava Kurumu’nun bugüne kadar yaptığı hizmetleri hep taktirle takip ettik. Onun fahri başkanı olarak da Türk Hava Kurumu’nun çalışmalarına destek vermekten ben hep mutluluk duydum. Bugün özellikle Genç Kanatlarla beraber olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. “İstikbal göklerdedir” diyor Atatürk. Çok güzel bir söz. Bugün paraşüt, planör, şimdi yavaş yavaş inşallah helikopter, uçak. Neden olmasın?” şeklinde sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar Topluluğu Başkanı Nizamettin Gökgürler ise aynı zamanda fahri başkanları da olan Vali Harput’un kendilerine büyük destek verdiğini belirtti. 483 şube içinde ilk 3’te olduklarını ifade eden Gökgürler, "Genç Kanatlarımız, okullardaki öğrencilerimiz bizim sosyal faaliyetlerimizde kurumumuza yardımcı oluyor ve bunlar şimdiden kurumun açtığı paraşüt, yamaç paraşütü, planör, balon gibi tüm kurslarda başarılara imza atıyor. İnşallah hepsi üniversitemizi kazanarak pilot olup çıkacaklar." şeklinde sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: