Türk Hava Kurumu öğrencilere sertifikalarını verdi

Türk Hava Kurumu Amasya Şubesi'nin düzenlediği ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik model uçak kursuna katılan...

Türk Hava Kurumu Amasya Şubesi'nin düzenlediği ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik model uçak kursuna katılan Özel Yavuz Selim Top İlköğretim Okulu öğrencileri sertifikalarını aldı.

Beş aylık sürede toplam 20 saat kurs gören 15 öğrenciye sertifikalarını Türk Hava Kurumu Amasya Şubesi Başkanı Abdulmuttalip Polat verdi. Polat kursa katılan öğrencilerin, göstermiş oldukları performansları çok beğendiğini ifade etti.

Okul müdürü Oğuz Köker, öğrencilerin kasım ayı itibariyle başladığı ilk model uçak yapımında ‘Ata' modeli uçağın yapımını bitirdiklerini, bundan sonra ikinci aşamada ‘Çekirge' modeli uçak yapımı olduğunu söyledi.
Köker, "Öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu başarıyı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: