Türk Hava Yolları İhracatçıları Bilgilendirdi

Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri, Denizli İhracatçılar Birliği'nde (DENİB) bilgilendirme sunumu yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri, Denizli İhracatçılar Birliği'nde (DENİB) bilgilendirme sunumu yaptı.

DENİB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sunuma, THY Kargo Başkanı Ali Türk, THY Kargo Ege Bölge Sorumlusu Elif Yaylalı, THY Denizli Satış Müdürü Erkim Ağabeyoğlu, THY Kargo Pazarlama ve Satış Müdürü Ömer Faruk Kılıç ve Denizlili ihracatçılar katıldı.

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, THY'nin yakaladığı kalite düzeyi ile uluslararası düzeyde Türkiye için gurur kaynağı olduğunu belirtirken, THY Kargo Başkanı Ali Türk, ihracatçılar için bir sunum gerçekleştirdi. THY'nin gittikçe geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Türk, "2011 yılında 33 milyon yolcu kapasitesine ulaştık. 179 uçak ile 44'ü yurtdışı olmak üzere toplam 198 destinasyona uçuş gerçekleştiriyoruz. 2012 yılında uçulması hedeflenen yeni 12 yurt dışı destinasyondan 6'sı Afrika kıtasında. 2012'nin ilk üç aylık ihracat performansına bakıldığında ülke ihracatı yüzde 10,5 düzeyinde artış gösterirken Afrika'ya yapılan ihracat artışının yüzde 55 oranında arttığını gördük ve bu yüzden bu ülkelere işadamlarımızın daha fazla gideceğini düşünerek yeni seferler koyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: