Türk Hematoloji Derneği, Kan Hastalıklarını Trabzon'da Anlatacak

Trabzon'da Türk Hematoloji Derneği'nce kan hastalıklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Trabzon'da Türk Hematoloji Derneği'nce kan hastalıklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Türk Hematoloji Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'kan sizsiniz' sloganı ile yürütülen Hasta Ve Hasta Yakınlarına Yönelik Kan Hastalıkları Bilgilendirme Toplantısı'nın, 13 Nisan'da Trabzon'da yapılacağı belirtildi.

Toplantıya hasta ve hasta yakınlarının katılabileceği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplantıları, hematolojik kanserler ile kan hastalıklarını halkın anlayabileceği düzeyde ve her yönüyle ele alarak özellikle hasta ve hasta yakınlarının doğru bilgi almaları hedefiyle yapıyoruz. Hematolog, enfeksiyon hastalıkları uzmanı, psikiyatrist, diyetisyen gibi farklı alanlardan uzmanlar toplantıda söz alacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacaklar."

Reklam
Reklam

Toplantı, Türk Hematoloji Derneği ile Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: