Türk-İş Ile ÇASGEM'den Eğitim Semineri

Türk-İş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) işbirliğiyle "İşyeri Düzeyinde İş Sağlığı-Güvenliği Kurulları ve Diğer

Türk-İş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) işbirliğiyle "İşyeri Düzeyinde İş Sağlığı-Güvenliği Kurulları ve Diğer Sosyal Diyalog Mekanizmalarının Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Zonguldak'ta eğitim semineri düzenlendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, sendikanın Şemsi Denizer Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinin açılışında yaptığı konuşmada, eğitimlerin Türkiye genelinde 11 bölgede yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Bugün 5. bölge olarak belirlenen Zonguldak'ta eğitim seminerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Uludağ, "Türk-İş'e bağlı sendikalarımızdan görevlendirilen arkadaşlarımızla bir aradayız. Uzman arkadaşlarımız konular hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunacaklar. İş yerlerimizde karşılaştığınız sorunlar hakkında soru sorma imkanınız olacak. Eğitim aralarında eğitmenlerimizle sohbet etme imkanınız olacak. Ele aldığımız konu çok kapsamlı bir konudur. Büyük bir dikkatle dinleyeceğinize ve bu değerli bilgileri arkadaşlarımıza da taşıyacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, geçen yıl kasım ayında Bölge Çalışma Müdürlüğü ile İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün birleştirildiğini, ikili kurum olarak hem çalışma, hem de İş-Kur açısından hizmet edeceklerini belirtti.

ÇASGEM Hukuk Müşaviri Gürbüz Erdoğan da çalışma hayatı denilince akla Zonguldak'ın geldiğini ve tek enerji kaynağı olan taşkömürünün Zonguldak'tan çıktığını kaydetti.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: