"Türk işçisi Bülent Ecevit'i unutmayacak"

ANKARA (İHA) - Türk-İş Yönetim Kurulu, eski Başbakan Bülent Ecevit'in hayatını kaybetmesinden dolayı işçi camiasının büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Türk işçisinin Bülent Ecevit'i asla unutmayacağını bildirdi.

Türk-İş Yönetim Kurulu, eski Başbakan Bülent Ecevit'in vefatı üzerine bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu'nun açıklaması şöyle:
"Türk siyasetine uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunmuş, saygın kişiliğiyle tüm toplumumuza örnek olmuş, değerli bir siyaset adamı Bülent Ecevit'in vefatı Türk-ş topluluğunda büyük bir üzüntüye neden oldu. Başta Kıbrıs davamız olmak üzere, ülkemizin ulusal çıkarlarını her zaman büyük bir özveriyle savunmuş, ömrünü ülkesine ve halkına adamış, değerli devlet adamı Bülent Ecevit'in vefatı ülkemiz için büyük bir kayıptır. Siyasi yaşamı boyunca işçi hak ve özgürlükleri için çaba gösteren, çalışanlar için çok önemli yasaların çıkarılmasında büyük katkısı olan Bülent Ecevit, bu yönüyle Türk işçilerinin kalbinde her zaman hak ettiği yeri almıştır. Türk işçisi Bülent Ecevit'i hiçbir zaman unutmayacaktır. Türk-iş topluluğu olarak rahmetli Bülent Ecevit'e Allah'tan rahmet değerli eşinin şahsında tüm toplumumuza başsağlığı diliyoruz".

Reklam
Reklam