Türk Kadınlar Derneği'nden "Anne Akademisine" Destek

KAYSERİ (AA) - Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Merdan, ziyarette yaptığı konuşmada, annelerin daha eğitimli olması gerektiğine işaret ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Anne Akademisi çalışmasından memnun olduklarını söyledi. Kendilerinin de "Gebe Akademisi" adıyla bir proje hazırlayarak Sabancı Vakfı'na sunduklarını dile getiren Merdan, "Anne Akademisi ile annelerimizin daha eğitimli ve bilgili olmalarına imkan tanınıyor. Geleceğin etkin, bilgili, eğitimli anneleri için biz de Fevzi Çakmak Toplum Sağlığı Merkezi'nde ilk gebeliğini yaşayan 100 anneye annelik eğitimi vermeyi düşündük. Bu projeyi uygulamak istiyoruz" dedi. Özhaseki ise hizmet amaçlı her türlü projeye destek vereceklerini belirterek, beraber yapılacak bir konu olduğunda her türlü katkıyı sağlayacaklarını, insanların daha bilinçli şekilde evlilik yapmalarını ve çocuk sahibi olmalarını desteklediklerini söyledi. Ziyarete, Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi yöneticileri de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: