Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Coşkun: "Sistem demantık da, siyaset de aynı olunca, isim değişse bilesonuç değişmeyecek gibi görünüyor"

Hükümet ve sendikalar arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili basın açıklaması yapan Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Çağrı Coşkun, "Sistem

Hükümet ve sendikalar arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili basın açıklaması yapan Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Çağrı Coşkun, "Sistem de, mantık da, siyaset de aynı olunca isim değişse bile sonuç değişmeyecek gibi görünüyor" dedi.

Coşkun, Milli Egemenlik Parkında üyelerle birlikte yaptığı basın açıklamasında, hükümetle yapılan toplu sözleşmelerin bir sonuç vermeyeceğini ileri sürdü.

Açıklamasına "Toplu görüşme dönemi bitti, toplu sözleşme dönemi başladı" şeklinde başlayan Coşkun, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ama, sistem de, mantık da, siyasette aynı olunca, isim değişse bile sonuç değişmeyecek gibi görünüyor. Çünkü yetkililer yine bilindik açıklamalarına başladılar. Artık gelenek halini almış, 'kaynak yok, borçlarımız var. Zaten cari açıkta çok fazla' mazeretlerini sıralıyorlar. Çocuklarına harçlık dahi vermeyecek duruma gelmiş kamu çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir sonuç için umut besleyen aileler ne yazık ki bakanların bir biri ardına gelen olumsuz açıklamalarıyla adeta yıkıldılar."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: