Türk Kızılay Derneği Ereğli Şube Başkanı Oktay:

ZONGULDAK (AA) – Türk Kızılay Derneği Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, "Ramazan ayı sonuna kadar düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına bin kişinin katılmasını bekliyoruz"

ZONGULDAK – Türk Kızılay Derneği Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, "Ramazan ayı sonuna kadar düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına bin kişinin katılmasını bekliyoruz" dedi. Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Alemdar Müze Gemisi'nin yanında kurulan çadırda kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Kan bağışı kampanyasında günde 30-35 kişinin katıldığını ifade eden Oktay, şöyle konuştu: "Ramazan ayı sonuna kadar düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Bu rakam gerçekten de son derece önemlidir. Kan bağışı hem sağlık için önemlidir hem de bir hayatın kurtarılması demektir. Zonguldak geneline baktığımızda Ereğli halkının kan bağış kampanyalarına gösterdiği ilgi bizi zirveye çıkarmaktadır. Bir kez daha kan bağış kampanyalarına destek veren duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürü ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: