‘türk Kızılayı Bölge Toplantısı’na Doğru

‘Türk Kızılayı Bölge Toplantısı’, Adana’da gerçekleştirilecek. Bölgede yaşanan sorun ve sıkıntıların masaya yatırılacağı toplantıda aynı...

‘Türk Kızılayı Bölge Toplantısı’, Adana’da gerçekleştirilecek. Bölgede yaşanan sorun ve sıkıntıların masaya yatırılacağı toplantıda aynı zamanda Kızılay’ın olası bir depreme karşı nasıl hazırlandığının yanı sıra güvenli ve sürekli kan bağışı konusu da ele alınacak.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın, yerel kapasitenin arttırılması ve şubeler arasındaki koordinasyonun geliştirilmesine yönelik olarak düzenlemiş olduğu toplantıya Seyhan Oteli ev sahipliği yapacak. Adana’nın yanı sıra bölgede görev yapan şube başkanları ve yöneticilerini bir araya getirecek olan oturumda; bölgenin sorunları başta olmak üzere olası depremlere karşı Türk Kızılayı’nın hazırlıklarının ne olduğunun yanı sıra Kızılay’ın yurtiçi ve yurtdışı çalışmaları da değerlendirilecek.

Reklam
Reklam

Söz konusu toplantıda Ahmet Lütfi Akar’ın, aynı zamanda da bölgede yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunacağı, Türk Kızılayı’nın güvenli ve sürekli kan temini ile ilgili bugün gelinen nokta ve hedefler konusunda da bilgi vereceği kaydedildi. Şube başkanları ve yöneticilerinden gelen önerilerin de masaya yatırılıp, Türk Kızılayı için ortak hedeflerin belirlenmesi bekleniyor.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yarınki toplantı öncesinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u da makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulunacağı kaydedildi. Ahmet Lütfi Akar’ın, ‘Bölge Toplantısı’ndan sonra kentten ayrılmadan önce Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’yü de makamında ziyaret edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: