Türk Kızılayı Ihtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, gıda yardımında bulunacak.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, gıda yardımında bulunacak.

Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, yaptığı açıklamada, Ramazan ayı nedeniyle yardım çalışmalarına ağırlık veren Türk Kızılayı'nın hayırsever vatandaşların desteğiyle hizmetlerini her geçen gün artırdığını bildirdi.

Alınan zekatların alışveriş çeki olarak 500 kişiye ulaştıracaklarını belirten Uzandaç, şunları kaydetti:

"Zekatlarını un, bulgur ve reçel olarak gönderen firmalara teşekkür ediyoruz. Bu ürünleri 800 ihtiyaç sahibi aileye dağıtmaya başladık. Bu yıl Ramazan ayında dağıtmak üzere ayırdığımız 120 bin TL'lik bütçemizi gıda ve giysi olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da zekatlarını şubemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı seçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: