Türk Kızılay'ı Keban Şubesi'nden Kurban Kampanyası

Türk Kızılay'ı tarafından yürütülen kurban kesim kampanyası kapsamında Keban Şubesi tarafından kesim bedeli belirlendi.

Türk Kızılay'ı tarafından yürütülen kurban kesim kampanyası kapsamında Keban Şubesi tarafından kesim bedeli belirlendi.

Türk Kızılay'ı Keban Şube Başkanı Mustafa Deniz, yaptığı açıklamada, Kızılay olarak vekaletle kurban kesim kampanyasını büyük bir sorumluluk duygusuyla sürdürdüklerini belirtti.

Vekaleti Kızılay'a verilen kurbanların, uzman veteriner hekimler gözetiminde, sağlık kontrolü yapılmış, genellikle erkek hayvanların seçilerek satın alındığını ve bütün kesimlerin Et ve Balık Kurumu'nun hijyenik koşullarına uygun olarak yapıldığını aktaran Deniz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yaptığınız her bağış bulunduğunuz yere konserve yapılarak geri döner. Biz de Keban Şube Başkanlığı olarak bizlere yapacağınız her bağışı Keban'da ve köylerinde yaşayan fakirlerimize ulaştırmak istiyoruz. Vekaletleriniz için kurban bedeli 675 liradır. Tüm Kızılay şubelerine ve Türk Kızılay'ının hesabının bulunduğu bütün bankalara bağışta bulunabilirsiniz."

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz