Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nden yeni kan bağışı alım birimi

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ilde İstiklal Caddesi'nde yeni açacakları kan bağışı alım...

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ilde İstiklal Caddesi'nde yeni açacakları kan bağışı alım birimi ve hizmete almaya planladıkları iki yeni kan bağışı otobüsü ile kan ihtiyacının tamamını karşılamaya çalışacaklarını bildirdi.
Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik’i makamında ziyaret etti.
Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ilde İstiklal Caddesi'nde yeni açacakları kan bağışı alım birimi ve Şubat ayı içerisinde hizmete almaya planladıkları iki adet yeni kan bağışı alım otobüsü ile 2012 yılında Orta Karadeniz Bölgesi'nin kan ihtiyacının tamamını karşılamaya çalışacaklarını, bu konuda altyapı hazırlıklarının bütün hızıyla devam ettiğini bildirdi.
Keskin, Türk Kızılayı olarak Samsun’da istihdam, yatırım ve proje
geliştirilmesi çalışmalarına hız verdiklerini, bu amaçla Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'na proje hazırladıklarını ve başvuruda bulunacaklarını belirtti. Keskin ayrıca, Kızılay’ın Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Kampı'nın denizi, havuzu, piknik alanları ve plajı ile halkın hizmetinde bulunduğunu, Emniyet Müdürlüğü'nün etkinlikleri çerçevesinde kampın müştereken kullanılabileceğini söyledi.
İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise Türk Kızılayı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, özellikle kan bağışı konusunda hassas olduklarını ve personeli kan bağışı konusunda teşvik ettiğini söyledi. Çelik ayrıca, Türk Kızılayı ve Türk Emniyet Teşkilatı'nın yüzyılı aşkın bilgi birikimi ile Samsun halkına en iyi hizmeti vereceğini sözlerine ekledi.
İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretine Kızılay Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Ali Murtaza Yılmaz, Levent Coşkun, Ömer Faruk Yazıcı ve Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz