Türk Kızılayı Şube Başkanı Elçi, Güven Tazeledi

ŞANLIURFA (A.A) - Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi, yeniden başkanlığa seçildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi, yeniden başkanlığa seçildi.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Ahmet Elçi ile Nabi Aksoy'un hazırladığı iki listeyle gidilen seçimde, kullanılan 340 oyun 199'nu alan Elçi, yeniden şube başkanlığına seçildi. Aksoy'un da 135 oy aldığı seçimde, 4 oy geçersiz sayılırken, 2 oy da boş çıktı.

Elçi, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'na hizmet etmenin gönüllülük esasına dayandığını belirtti.

Doğal afetlerden, kan bağışına, eğitimden gıda yardımına kadar bir çok alanda faaliyet gösteren Kızılay'a destek olmaya gayret edeceklerini ifade eden Elçi, "Ayrım yapmaksızın herkesin yardımına koşmaya devam edeceğiz. Dünyanın her yerindeki yardımlarımızı aynı şevk ve heyecanla sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Nabi Aksoy da söz konusu seçimin hemen öncesinde yaklaşık 80 civarında delegenin fazladan kurula bildirildiğini öne sürerek, ilgili makamlara seçime ilişkin itirazda bulunacaklarını kaydetti.

Muhabir: Rauf Maltaş / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: