Türk Kızılayı Ve Canik Başarı Üniversitesi Işbirliği Protokolü Imzaladı

Türk Kızılayı ve Canik Başarı Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türk Kızılayı ve Canik Başarı Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, üniversite binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı ile "Hedef 25" programı kapsamında yapılacak faaliyetlerin genel ve temel esaslarının belirlenmesi amacıyla işbirliği protokolü imzaladıklarını söyledi.

Hedef 25 programının, kan bağışı ile hayat kurtarmanın değerini hatırlatan bir gençlik konsepti olduğunu açıklayan Bekdemir, "Üniversite olarak, Türk Kızılayı ile öğrencilerimize gönüllülük esasına göre düzenli olarak kan bağışı kampanyaları düzenleyeceğiz. Başta üniversitemizin akademik ve idari personeli olmak üzere, öğrencilerimizi ve tüm Samsunluları gönüllü kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ise Canik Başarı Üniversitesi'nin Samsun'u eğitim yönünde güçlendirdiğini, kentin ismini bütün dünyaya duyurduğunu belirtti.

Üniversitenin sistem ve eğitim anlayışının mükemmel olduğunu anlatan Keskin, "İsmi gibi başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Samsun'un en fazla şubesi olan sivil toplum kuruluşu olarak her türlü desteği vermeye hazırız ve yanınızdayız" diye konuştu.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: