Türk Kızılay'ından Tso'ya plaket

Türk Kızılay'ı Tokat Kan Bağış Merkezi tarafından Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'na plaket verildi.

Türk Kızılay'ının "Güvenli Kan Temini" projesine vermiş olduğu destek nedeniyle TSO Başkanı Ahmet Arat ve Meclis Başkanı Orhan Gürgünoğlu'na, Tokat İli Ülkem İçin Elçisi Kadim Durmaz ve Kızılay Kan Bağışçısı Planlama Uzmanı İlkay Şener tarafından plaket verildi.

Arat ve Gürgünoğlu'na Koç Holding tarafından yürütülen "Ülkem İçin Güvenli Kan Temini" projesi için gönüllü kan bağışçısı kazanılması yönünde yaptıkları çalışmalar nedeniyle de plaket takdim edildi.

Arat, Türk Kızılay'ının iyi günde yapmış olduğu çalışmalar sayesinde zor duruma düşen vatandaşların acil ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilen yegane bir kuruluş olduğunu belirterek, "Son yaşadığımız felaketlerde de görüldüğü üzere, Türk Kızılay'ını ihtiyaç duyduğumuz her anda yardımımıza ilk koşacak kuruluşlar arasındadır. Biz biliyoruz ki, bugün bu projelere verdiğimiz destekler, yarın belki de bizler için kullanılacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz