Türk Kızılayı'nın Kuruluşunun 144. Yıl Dönümü

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay ile bazı daire amirleri, Türk Kızılay'ının kuruluşunun 144. yıl dönümü dolayısıyla, Türk Kızılay'ı

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay ile bazı daire amirleri, Türk Kızılay'ının kuruluşunun 144. yıl dönümü dolayısıyla, Türk Kızılay'ı Eceabat Şubesi Başkanı Yurdanur Genlik'i ziyaret etti.

Kaymakam Akçay, ziyarette yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ın zor zamanlarda ve yerlerde zor işleri başarıyla yaptığını söyledi.

Türk Kızılay'ının organizasyonunun çağa uygun bir şekilde yükselerek devam ettiğini belirten Akçay, bunun en büyük örneğinin de Van depreminde görüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Türk Kızılayı Eceabat Şubesi Başkanı Yurdanur Genlik ise kurulduğu günden bu yana insanlığın ortak değerlerine taraf olan ve Türk halkının merhametini hiçbir ayırım yapmadan tüm insanlığa taşıyan, Atatürk Uluslararası Barış Ödülü sahibi Türk Kızılayı'nın 144. yaşını coşku ve heyecanla kutladıklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Akçay, Yurdanur'a şehitlikleri tanıtan 3 boyutlu fotoğraflarının yer aldığı kitap hediye etti.

Muhabir : Çanakkale / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: