Türk Kobi Projesi'nin ilk yayını yapıldı

ANKARA (İHA) - Yerel Televizyonlar Birliği, Kosgeb Sanayi Birliği ve Türksat A.Ş."nin işbirliği ile başlayan Türk Kobi Projesi'nin ilk yayını yapıldı.

Yayına, proje ortaklarından Yerel Televizyonlar Birliği Başkanı Şeyda Açıkkol, KOSGEB Başkanı Erkan Gürkan'ın yanısıra TÜGİAD Başkanı Murat Saraylı, MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı ve Koç Holding'ten Ali Koç katıldı.

Anadolu'da faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelere bilgi desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Türk Kobi Projesi'nin ilk yayını yapıldı. Yayına katılan Yerel Televizyonlar Birliği Genel Başkanı Şeyda Açıkkol, gerçekleştirilen bu yayının amacının Anadolu'da faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki işletmelere bilgi desteği sağlamak ve onları motive ederek sanayide güçbirliği yaratmak olduğunu söyledi. Açıkkol ayrıca Türkiye'yi önümüzdeki süreçte daha iyi bir uluslararası pazar getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Programın diğer konuğu Kosgeb Başkanı Erkan Gürkan ise "Sanayiyi genişletmek amacıyla 2003 yılından bu yana yürüttüğümüz bir çalışma var. Bu çalışmayla binlerce kobiyi takibe alarak bir sistem kurduk" diye konuştu.

Reklam
Reklam