Türk Korku Filmleri

Ammar: Cin Tarikatı, yönetmenliğini Özgür Bakar'ın, senaristliğini Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar'ın birlikte üstlendiği 2014 Türk yapımı bir korku filmidir. Film, Tükiye sinemalarında 119 binden fazla kişi tarafında

Türk Korku Filmleri

Ammar: Cin Tarikatı, yönetmenliğini Özgür Bakar'ın, senaristliğini Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar'ın birlikte üstlendiği 2014 Türk yapımı bir korku filmidir. Film, Tükiye sinemalarında 119 binden fazla kişi tarafından izlenmiştir. Filmin süresi 80 dakikadır.
Azazil: Düğüm, yönetmenliğini Özgür Bakar'ın, senaristliğini Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın birlikte üstlendiği Türk yapımı bir korku filmidir.Film, Tükiye sinemalarında ilk haftasında 72 bin 133 kişi tarafından izlenmiştir.
Azem: Cin Karası, yönetmenliğini Volkan Akbaş'ın, senaristliğini Özgür Akbaş'ın üstlendiği Zeki Şen ve Eylül Öztürk'ün rolaldığı Türk yapımı bir korku filmidir. Film, Tükiye sinemalarında 115 bin 615 kişi tarafından izlenmiştir.
Büyü, İpek Tuzcuoğlu, Özgü Namal, Okan Yalabık, Ece Uslu gibi ünlü oyuncuların rol aldığı 2004 yapımı Türk korku filmi. Filmin senaryo yazarlığını Şafak Güçlü ve Servet Aksoy, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz yapmıştır.
Cehennem, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrollerinde Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler'in oynadığı 2010 yapımı bir korku filmidir. Türk sinema tarihinin ilk üç boyutlu filmi olma özelliğini taşımaktadır. Film, Tükiye sinemalarında 104 bin 292 kişi tarafından izlenmiştir.
Dabbe 2, yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Karacadağ'ın üstlendiği Türk yapımı bir korku filmidir. Başrollerini Serdar Özer, Ebru Aykaç ve Serhat Yiğit'in paylaştıkları film, 2006 yılında vizyona giren Dabbe'nin devam filmidir. Film, Türkiye sinemalarında 264 bin 259 kişi tarafından izlenmiştir.
Üç Harfliler: Marid, yönetmenliğini Arkın Aktaç, senaristliğini Murat Toktamışoğlu'nun üstlendiği Türk yapımı bir korku filmidir. Film, Tükiye sinemalarında 139 bin 875 kişi tarafından izlenmiştir.
D@bbe 5: Zehr-i Cin, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Karacadağ'ın üstlendiği, Türk yapımı bir korku filmidir.[1] 12 Eylül 2014 tarihinde vizyona giren film, Türkiye sinemalarında ilk üç günde 133 bin 806 kişi tarafından seyredildi. Filmde Nil Günal Çakıroğlu, Ümit Bülent Dinçer, Sultan Köroğlu Kılıç, Emir Özbek Yıldız başrolü paylaştı.

Reklam
Reklam