Türk Kültür Ve Sanat Sen Eskişehir’de Yetkili Sendika Oldu

Türk Kültür ve Sanat Sen İl Temsilcisi Şaban Billor, yapılan değerlendirme sonrasında kendi iş kollarında...

Türk Kültür ve Sanat Sen İl Temsilcisi Şaban Billor, yapılan değerlendirme sonrasında kendi iş kollarında Eskişehir’de yetkili sendika olduklarını belirtti.

Billor, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü Halk Kütüphanesi, Eskişehir Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğü, Odunpazarı ve çeşitli ilçe halk kütüphanelerinde yapılan yetkili sendika sayımında bu yıl Eskişehir'de yetkili birinci sendikanın Türk Kültür Sanat Sen olduğunu söyledi. Şahsıma ve sendikalarına destek verenlere teşekkür eden Şaban Billor "Türk Kültür Sanat Sen olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da dürüst sendikacılık yapmayı, üyelerimizin haklarını her zamanki gibi korumayı en önemlisi de farklı bir sendikacılık anlayışı ile yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: