Türk Metal Çocuk Meclisine Katılan Çocuklar Şen Döndü

Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 13. Çocuk Meclisi’ne katılmak üzere, Türk Metal Sendikası...

Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 13. Çocuk Meclisi’ne katılmak üzere, Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesince Ankara’ya gönderilen 12 işçi çocuğunun Ereğli’ye döndüğü belirtildi.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi tarafından yapılan açıklamada Metal Çocuk Kurultayı da denilen Çocuk Meclisi’ne katılan çocukların 5 gün süreyle çeşitli etkinliklerde yer aldıkları belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: “6-11 Ağustos tarihleri arasında Ankara’daki Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen Çocuk Meclisi’ne katılan çocuklarımız, burada ülke genelinde ve yurt dışından gelen çocuklarla kaynaştılar.Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın da yakından ilgilendiği ve sohbetler ettiği çocuklarımız, eğlence amaçlı düzenlenen yarışmalarda da başarılı oldular.

Reklam
Reklam

Kurultayın anlamlı bir başka etkinliği ise fidan dikme etkinliği oldu. Ereğli’den gönderdiğimiz çocuklarımız da fidan dikerek, ormanların çoğalmasına katkıda bulundu. Gerçekleştirilen Anıt Kabir ziyaretinde son derece duygulanan ve ilçeye mutlu şekilde dönen çocuklarımızdan Gökçe Kabacalı, çok güzel 5 gün geçirdiklerini, Genel Başkanımız Kavlak ile sohbet ettiklerini söyledi. Batuhan Çobanoğlu, Türkiye ve çeşitli ülkelerden gelen çocuklarla bir araya geldiklerini belirterek, karşılıklı olarak yaşadıkları bölgenin özelliklerini konuşma fırsatı bulduklarını anlattı. Bu arada, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş, Ankara’daki Kurultay’a katılan 12 çocuğumuzun Ereğli’ye mutlu dönmelerinden memnunluk duyduklarını söyledi. Odabaş, geleneksel olarak yapılan ‘Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 13. Çocuk Meclisi’ne önümüzdeki yıl da çocuklar göndereceklerini ifade etti.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: