Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi'nden Eğitim Kursu

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, ERDEMİR'de çalışan üyelerin 8. sınıf öğrencilerini kapsayan SBS sınavları öncesi hazırlık kursu başlattığı bildirildi.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, ERDEMİR'de çalışan üyelerin 8. sınıf öğrencilerini kapsayan SBS sınavları öncesi hazırlık kursu başlattığı bildirildi. Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursların TED Ereğli Kolejinde başladığını söyledi. Kursun amacının öğrencilerin başarı oranını arttırmak olduğunu ifade eden Ercan, şöyle konuştu: "Öğrencilerimize yönelik SBS kursları, sendikamızın birçok ağında yaptığı sosyal etkinliklerden bir tanesidir. Önceki kurslarda gördüğümüz kadarıyla, çocuklarımızın başarı oranı ve sayısında artış tespit edildi. Bundan sonra düzenlenecek kurslarımızda da İnşallah başarı oranını daha da üst seviyelere çıkartarak, en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: