Türk Metal Sendikası Ile Hayat Hastanesi Arasında Işbirliği

Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi ile Hayat Hastanesi arasında sağlık alanında protokol imzalandı.

Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi ile Hayat Hastanesi arasında sağlık alanında protokol imzalandı.

Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi üyelerinin, Hayat Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi için Türk Metal Sendikası Bursa 3 No'lu Şubesi'nde protokol imzalandı.

Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Özkul, imza töreninde, Bursa'da 35 bini aşkın üyesiyle çalışmalarını sürdüren Türk Metal Sendikası ile böyle bir anlaşma gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Hayat Hastanesi'nin şehir merkezinde 1978'den beri hizmet verdiğini hatırlatan Özkul, "Hayat Hastanesi, sağlık konusunda her geçen gün daha fazla alanda hizmetlerini artırmaya devam ediyor. 30'un üzerinde kritik branşta sağlık hizmeti veren kurumumuz 7'den 70'e herkese sağlık hizmeti sunmak için çaba gösteriyor. Bu tür kurumsal sağlık anlaşmalarımız artarak devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Türk Metal Sendikası Bursa 3 No'lu Şube Başkanı Zafer Öztürk ise muayene, tetkik, ameliyat ve doğum gibi konularda indirim imkanı sağlayan Hayat Hastanesi yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Hayat Hastanesi ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdiklerinin altını çizen Öztürk, üyelerinin yararına projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Özkul ile Öztürk hazırlanan protokolü imzaladı.

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: