Türk Ocakları Genel Başkanı Öz'den Dinar Şubesi'ne Ziyaret

Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Türk Ocakları üyeleriyle buluştu.

Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Türk Ocakları üyeleriyle buluştu.

Birtakım ziyaretler için Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine gelen Öz, bir oteldeki buluşmada yaptığı konuşmada, yeni yönetim olarak Türkiye'yi gezdiklerini, şubelere ziyaretlerde bulunduklarını kaydetti.

Bu tür ziyaretlerin artarak devam edeceğini ifade eden Öz, şöyle konuştu:

"Tüm şubelerin uygulayabileceği standartların belirlenmesi ve bu standartlara göre şubelerin yeniden yapılandırılması gerektiği düşünüyoruz. Bundan sonra bu tür faaliyetlere gençler de katılacak. Dolayısıyla bu faaliyetlerin asıl amacı tarih şuuru, kendi vatanına, milletine ve kültürüne sahip yeni nesiller yetiştirmek olacak."

Reklam
Reklam

Ziyarete, Türk Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Özdemir, Denetleme Kurulu Üyesi Kenan Palalı, Türk Ocakları Dinar Şube Başkanı Hasan Şimşek, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar, okul müdürleri ve Türk Ocakları Dinar Şubesi üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz