Türk Ocakları'ndan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türk Ocakları Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti.

Türk Ocakları Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti. Altınkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Ocağının milli birliğin oluşmasında çok büyük katkıları olduğunu ve güzel işlerde yer aldığını söyledi. Mustafa Ünal ise Türk vatandaşlarının doğal olarak Türk Ocakları'nın üyesi olduğunu ifade ederek, "Türk Ocakları olarak Türklük ruhuyla bu düşünceleri yaymaya ve Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili gerek içeride gerekse dışarıda yaşanan olayları değerlendirerek kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz. Türk Ocağı olarak 58 şubemiz bulunuyor. Türkleri ilgilendiren olayları dünyanın neresinde olursa olsun takip edip Türk Ocağı bakışıyla vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: