Türk Öğrenciler Alman Mutfağında

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Avrupa Köyleri’ projesi kapsamında Almanya’ya yapılacak ziyarette...

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Avrupa Köyleri’ projesi kapsamında Almanya’ya yapılacak ziyarette Türkiye’yi Güvem Ortaokulu öğrencileri temsil edecek.

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Avrupa Köyleri’ (Euro-Vilages) adlı proje kapsamında Güvem Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Almanya’yı ziyaret ediyor. Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilen proje, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 5 ortak ülke tarafından yürütülüyor.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında 11-15 Mart tarihleri arasında yapılan ziyarete Türkiye’yi temsilen Kızılcahamam Güvem Ortaokulu öğrencileri katılıyor. Okul Müdürü Hüseyin Civan başkanlığında yapılacak geziye, Müdür Yardımcı Ali Metin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sebiha Ersin, Türkçe Öğretmeni Aysu Günyel ile öğrenciler Fatma Nur Gümüş, Münife Karakaş, Büşra Aköz, Zeynep Erden, Şeyma Yazarkan, Esra Yaylacı, Tuna Akyol, Uğur Koçak katılacak.

Almanya’nın Düsseldorf, Sevelen şehrine yapılacak gezide, Türk yemek kültüründen örnekler sunulurken, ülkeler arası yemek kültürü de paylaşılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: