Türk öğretmenler İrlanda'da

Türkiye’nin AB katılım süreci konusunda bilgilendirilmelerini amaçlayan ‘İlköğretimde ABC Projesi’ kapsamında bir grup İngilizce öğretmeni Londra’ya geldi.

Türkiye’nin AB katılım süreci konusunda bilgilendirilmelerini amaçlayan ‘İlköğretimde ABC Projesi’ kapsamında bir grup İngilizce öğretmeni Londra’ya geldi.

ABC Kültürlerarası İletişim ve Paylaşım Projesi’nin kapsamında İrlanda’nın Newry bölgesindeki Crossmaglen kentinde yapılacak ve 4 gün sürecek olan toplantıya Adana Sarıçam Ata İlköğretim Okulu Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, İngilizce öğretmenleri Hale Yılmaz Tuna, Pınar Uçar ve Sinem Duyuler katılacak.

Uzun soluklu proje kapsamında Newry’deki toplantıda Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Litvanya, İrlanda ve Kuzey İrlanda ülkeri ile grup çalışması gerçekleştirecek olan Türk öğretmenler, daha sonra bu ülkeleri Adana’da konuk edecekler. Kültürlerarası iletişim bağlamında Avrupa Birliği bünyesinde uzlaşma kültürünün oluşturulması amacıyla yapılacak olan grup çalışmalası ardından elde edilen bilgilerin değerlendirildiği bir rapor yayımlanması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

İrlanda’da 4 gün sürecek olan ‘İlköğretimde ABC Projesi’ kapsamındaki toplantıya katılmak üzere Adana Sarıçam Ata İlköğretim Okulu görevlileri (soldan- sağa) Hale Yılmaz Tuna, Cavidan Gülnar Çeliğ (Müdür), Pınar Uçar ve Sinem Duyuler, Londra’ya geldiler. İrlanda’daki toplantıya katılacak olan heyet, Londra’da aralarında Madame Tussauds Müzesi’ninde yer aldığı bir kültür turu gerçekleştirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: