Turk Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç : Bu Kanlı Tablo Akp Ile Hdp'nin Eseridir

- TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç yaptığı açıklamada Türkiye'de bugün oluşan kanlı tablonun HDP ve AKP'nin eseri olduğunu

- TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç yaptığı açıklamada Türkiye'de bugün oluşan kanlı tablonun HDP ve AKP'nin eseri olduğunu söyledi.

Türkiye'nin kanlı tablosunun, Kürtlerin hakları yerine PKK'yı temsil eden HDP ve Kürtler yerine PKK ile müzakere eden AKP''nin el birliğinin eseri olduğunu vurgulayan Genel Başkan Ahmet Eyüp Özgüç "HDP bütün bu çözüm süreci boyunca Kürtler'in demotratik hakları yerine 'Kandildekilere ve İmralıdakine af' söylemleri üzerine odaklandı. Kendisine biçilen tarihi sorumluluğu kavrayamadı. AKP ise özellikle bölgedeki Kürtler'in yaşam standartları ve demokrasi konusunda taleplerinin yerine getirilmesi yerine, onları sistemli olarak PKK'ya doğru süpürdü. Şimdi gelinen tablo hayali beklentilerle cesaretlendirilmiş PKK ve onun meclisteki uzantısı HDP ile çözüm süreci sonunda aradığı 400 milletvekilini bulamamış AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak eseridir. AKP ve HDP, Türkiye'nin siyasi tarihinde birer kara lekedir" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin her sabah şehit haberi ile uyandığını da vurgulayan Özgüç "Bu acı tabloyu durdurmak için en radikal tedbirleri almak gerekiyor. Maalesef ne AKP, ne de terörün meclisteki uzantısı HDP bu kanı durdurmak için hiç bir çaba sarf etmiyor. Biz TURK PARTİ olarak Türkiye'de yaşanan bu kanlı tablonun devamına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: