Türk Pirelli Baharı Şenlikle Karşıladı

Türk Pirelli Orta Okulu Okul Aile Birliği, velileri kaynaştırmak amacıyla Doğa Restaurant’ta Bahar Şenliği düzenledi....

Türk Pirelli Orta Okulu Okul Aile Birliği, velileri kaynaştırmak amacıyla Doğa Restaurant’ta Bahar Şenliği düzenledi. Birçok velinin ve öğrencinin gönüllerince vakit geçirdiği bahar şenliğine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Türk Pirelli Ortaokulu Okul Müdürü Kemal Demirci, Müdür Yardımcısı, Ekrem Cani, Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Boztekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Kaya, Esra Taşören, Emine Suğu ve Nezih Keskin’inde hazır bulunduğu bahar şenliğinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ eğitime destek olmaya, öğrencilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Okullarımızın fiziksel donanımı önemli olduğu kadar veliler arasındaki ilişkilerde çok önemli. O nedenle bugün burada olmaktan ayrıca sevinç duyuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kendisinin de Türk Pirelli İlköğretim Okulu mezunu olduğunu hatırlatan Başkan Doğan, “İzmit’e hizmet etmek gurur verici. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: