Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü Havsa'da törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü Havsa'da törenle kutlandı.

Havsa Emniyet Müdürü Kamil Sezer'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Sezer, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın, kuruluşundan bu yana fedakarca görev yaptığını söyledi.

Emniyet teşkilatının, devletin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil ettiğini ifade eden Sezer, kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatına önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Teşkilatın devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil ettiğini ifade ederek, "Demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve yasalardan alan Türk polisi, gecesini gündüzüne katarak, 24 saat görevini fedakarca yerine getirmektedir. Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını vermekten çekinmeyen polisimizden, halkımız da desteğini esirgememektedir" diye konuştu.

Tören, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Törene, Kaymakam Barış Demirtaş, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Musa Uludağ, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve kurum yöneticileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: