Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: "Türk Polis Teşkilatımızözellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, milletimizin nazarındaki itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gururkaynağı olmuştur"

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, "Türk Polis Teşkilatımız özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, milletimizin nazarındaki itibarını daha da

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, "Türk Polis Teşkilatımız özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, milletimizin nazarındaki itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur" dedi.

Ünal, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, polisin gece gündüz çalışarak halkın huzur ve güvenliği için çalıştığını belirten Ünal, şunları kaydetti:

"Türk Polis Teşkilatımız özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, milletimizin nazarındaki itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Tarihi eskilere dayanan polis teşkilatımız halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, çetelere, mafyaya, hukuk dışı örgütlenmelere ve her türlü suça karşı azimli ve kararlı mücadele ederek suçluları adalete teslim etmek gibi çok önemli görevleri layıkıyla yerine getirmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan emniyet teşkilatı mensuplarımız gerektiğinde canlarını hiçe sayarak, gece gündüz demeden çalışmakta ve halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: