Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -AK Parti Sivas Milletvekili Turan: "167. yılını kutlayan polisteşkilatımızın hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven vehuzur vermektedir"

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Turan, yaptığı açıklamada, yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan emniyet teşkilatının, demokratik düzenin olduğu gibi toplumsal yaşantının da en önemli teminatlarından birisi olduğunu ifade etti.

Polis teşkilatının tüm gücüyle halkın can ve mal güvenliğini korumaya çalıştığını belirten Turan, şunları kaydetti:

"167. yılını kutlayan polis teşkilatımızın, hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven ve huzur vermektedir. Emniyet hizmeti, toplum hayatındaki ve sunulmasındaki zorluklar açısından büyük önem arz eden bir kamu hizmetidir. Bu hizmetin toplumsal hayattaki yerine bakıldığı zaman kamu düzeninin sağlanmasının insanların birlikte, yani toplum halinde yaşayabilmelerinin vazgeçilmez ve birinci derecede bir şartı olduğu görülür. Halkımızın güvenliği konusunda emniyet teşkilatımızın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ve halkımızı kucaklayarak görev yapacağına yürekten inanıyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevleri başında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, yaralanan gazilerimizi saygıyla anıyor, fedakar ailelerine sağlık ve huzur diliyor, halkımızın güvenliği ve huzurunun teminatı olan polis teşkilatımızı yaptıkları kutsal görevden dolayı kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: