Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -Elazığ Valisi Muammer Erol, kutlama mesajı yayımladı

Elazığ Valisi Muammer Erol, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Erol, yayımladığı mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın tarihinin cumhuriyetten önceye uzandığını, en eski ve köklü kuruluşlardan olduğunu kaydetti. Polis teşkilatının kamu güvenliği ve asayişin sağlanmasında ve insanların huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesinde çok önemli bir görev ifa ettiklerini aktaran Erol, şunları ifade etti:

"Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmeye çalışmaktadır. Emniyet teşkilatının yaptığı hizmetler halkımızın her zaman büyük takdirini toplamıştır. Çağın getirdiği yeni suç ve suçluluk kavramları ile en iyi şekilde mücadele edebilmek için başta teknolojik alt yapısı olmak üzere, polislerimizin eğitimlerinin artırılması gibi her alanda kendini geliştiren, yenileyen ve değişime ayak uyduran Türk Polis Teşkilatı, dün olduğu gibi bugün de halkımızın en kolay ulaşacağı ve güven duyacağı bir kuruluş olmaya devam edecektir."

Reklam
Reklam

Elazığ'ın bir huzur şehri olmasında mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren tüm güvenlik güçlerini kutlayan ve başarılar dileyen Vali Erol, şehit polisleri ise rahmetle andığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: