Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -Kırklareli'de tören düzenlendi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü, Kırklareli'de de törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü, Kırklareli'de de törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ve şehit polis aileleri anıta çelenk sundu.

Canbazoğlu, törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatının, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyeti ve devlet otoritesinin sağlanması için çok önemli görevleri üstlenmiş bir kurum olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Tören, narkotik dedektör köpeği "Cino"nun senaryo gereği araca saklanılan eroini bulma gösterisi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis araçlarının geçişiyle son buldu.

Törene Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Aydın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, polis teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Canbazoğlu, Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törenlerin ardından makamında tebrikleri kabul etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: