Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -Polisler, aileleriyle ata bindi, eğlendi

Sivas'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü'ne giden polisler, çocukları ve eşleriyle

Sivas'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü'ne giden polisler, çocukları ve eşleriyle ata binerek eğlendi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde polisler ve ailelerine yönelik program düzenledi. Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonunda eşleri ve çocuklarıyla Sivas Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü'ne gelen polisler, çiftlikteki atlara bindi. Çocuklar ise küçük Midilli ırkı atlara binerek ilk defa ata binmenin heyecanını yaşadı. Bazı çocukların ve polis eşlerinin atlara binmekten korktuğu, bazı çocukların ise çiftlikteki köpek, keçi ve diğer hayvanlarla oynadıkları görüldü.

Reklam
Reklam

Polislerin aileleriyle birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdiği etkinlik, yemek ikramıyla devam etti. Programda, Önder Atlı Spor Kulübü Cirit Takımı sporcuları, cirit gösterisi sundu. Programı Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da izledi.

Kulüp yöneticileri, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'a, Vali Ali Kolat ve Seyhan'ın at üzerinde çektirdikleri fotoğraf ve plaketi takdim etti.

Seyhan, yaptığı açıklamada Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla personelin çocukları ve aileleriyle bir araya geldiklerini belirterek "Burada hem çocuklarımızın hayvanları tanımaları hem onlara hayvan sevgisini aşılamak ve değişik bir ortam sağlamak için böyle bir etkinlik yaptık. Teşkilatımız adına tesis yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın da gördüğünüz gibi büyük bir mutluluk ve şaşkınlık ifadesi var" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinden Muzaffer Doğan ise emniyet teşkilatıyla bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: