Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -Sivas'ta, kadın polisler ve polis eşlerinin katılımıyla yemek yarışması düzenlendi

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yemek yarışması düzenledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yemek yarışması düzenledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen yemek yarışmasında, kadın polisler ve polis eşlerinin yaptığı 78 yemek, jüriden yüksek not almak için yarıştı. Tatlı, kurabiye, yaş pasta, çiğ köfte ve baklavadan oluşan ürünlerden tadan jüri üyeleri, sergilenişi, görünüşü ve tadı olmak üzere üç kategoride puan verdi.

Yarışmada polis memuru Yasemin Yıldız, "beyaz bahçe pasta" isimli pastası ile birinci, Aydın Durak yaprak sarma ile ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Gülçin Soysal'ın yaptığı külkedisi yaş pasta ile Şükrü Süzen'in etli çiğ köftesi paylaştı.

Reklam
Reklam

Dereceye girenlere ödüllerini, Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter'in eşi Nilüfer İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in eşi İlkay Bilgin, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın eşi Güler Seyhan tarafından verildi.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını, polis eşleri ve kadın polisler arasında yemek yarışması düzenlediklerini belirterek, "Eşlerinizin başarısına bu yemekleri gördükten sonra hak veriyorum. Çünkü başarı mideden geçiyor. Bunu siz sağlıyorsunuz. Her şey gönlünüzce olsun, Allah hepinize mutluluk versin" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz